ကိုယ္ဝန္ေဆာင္ခ်ိန္မွာ အဆီမ်ားတဲ့အစာ အီစထရိုဂ်င္
အေၿမာက္အၿမားရရွိတာေၾကာင့္ မိမိရဲ႕သမီး ေၿမးေတြမွာ သားၿမတ္ကင္ဆာ
ၿဖစ္ႏိုင္ေၿခမ်ားတယ္လို႕ ေလ့လာမႈအရ ေတြ႕ရွိခဲ့ပါတယ္။ ကိုယ္ဝန္ေဆာင္ကာလမွာ
စားေသာက္တဲ့ အစားအစာေတြဟာ မိမိရင္သြင္းအေပၚ တိုက္ရိုက္အက်ိဳးသက္ေရာက္မႈ
ၿဖစ္ရံုသာမက ရင္ေသြးရဲ႕ Germ Cellsေလွ်ာက္မွာ သားၿမတ္ကင္ဆာ ၿဖစ္ႏိုင္ေၿခ
ၿမင့္မားသြားပါတယ္။ ေလ့လာမႈအရ ကိုယ္ဝန္ေဆာင္ကာလမွာ အဆီၿမင့္မားစြာ
ပါဝင္တဲ့အစာ စားသူေတြဟာ ပံုမွန္စားသူေတြထက္ မိမိရဲ႕သမီးနဲ႕ ေၿမးေတြမွာ
သားၿမတ္ကင္ဆာ ၿဖစ္ႏိုင္ေၿခ ၅၅မွ၆၀ ရာခိုင္ႏႈန္းအထိ ၿမင့္တက္လာတယ္လို႕
ဆုိပါတယ္။ ၿမစ္(ေၿမးရဲ႕သမီး)ေတြ အေပၚမွာေတာ့ အက်ိဳးသက္ေရာက္မႈ
မရွိဘူးလို႕ဆိုပါတယ္။

No comments:
Post a Comment