သိပၸံပညာရွင္မ်ား၏ ေလ ့လာေတြ ့ရွိခ်က္ အရ ခ်ိစ္ စားသုံးၿခင္းၿဖင့္ ဆီးခ်ဳိေရာဂါကုိ ကာကြယ္ႏုိင္ေႀကာင့္ ေလ့လာေတြ ့ရွိရသည္ ။
တစ္ေန ့လွ်င္ ခ်ိစ္ ႏွစ္ၿပားခန္းစားၿခင္းၿဖင့္ ဆီးခ်ဳိေရာဂါၿဖစ္ပြားမွဳကုိ
သုိ ့ေသာ္ အဆုိပါေတြ ့ရွိခ်က္အသစ္သည္ ယခင္က ေတြ ့ရွိခဲ့ေသာ ႏုိ ့ထြက္ပစၥည္းမ်ား စားသုံးၿခင္းၿဖင့္ ဆီးခ်ဳိေရာဂါ ၿဖစ္ပြားႏုိင္သည္ ဟူေသာ ေတြ ့ရွိခ်က္ကုိမွဳ ဆန္ ့က်င္မွဳရွိသည္ ။
ၿဗိတိန္တြင္ လူေပါင္း ၂ ဘီလီယံေက်ာ္ခန္ ့ ဆီးခ်ဳိေရာဂါ ေဝဒနာခံစားေနရသည္ ။ အမ်ားစုမွာ အဝလြန္ေသာေႀကာင့္ ဆီးခ်ဳိေရာဂါေနာက္ဆက္တြဲ ၿဖစ္ပြားၿခင္းၿဖစ္ေႀကာင္းသိ
News

No comments:
Post a Comment